top of page
Morten klinikkbilde.jpeg

Morten Brøtmet

Kiropraktor

Morten var ferdig utdannet kiropraktor i 1995. Han studerte ved Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth England og har drevet sin kiropraktorpraksis i Asker siden 1996. Han har mye kompetanse innen behandling av nakke og ryggplager. Han har behandlet toppidrettsutøvere innen alpint, fotball, håndball, friidrett mm. De siste årene har han behandlet internasjonale stjerner innen dans og ballett.

Morten legger vekt på grundig funksjonell nevrologisk undersøkelse og behandlingsteknikken han bruker oppleves som svært effektiv, skånsom og behagelig for pasientene, 

IMG_0021.jpeg

Jonas Mordal Dretvik

Kiropraktor

Jonas var ferdig utdannet ved Palmer College of Chiropractic, USA i 2014. Etter turnustjeneste og jobbing på Østlandet har han de siste 6 årene vært kiropraktor og daglig leder av Heimdal Kiropraktorsenter AS i Trondheim.

Jonas er en allsidig kiropraktor med høy kompetanse innenfor muskel- og skjelettrelaterte plager. Jonas praktiserer flere forskjellige kiropraktiske behandlingsteknikker som tilpasses pasientens behov.. 

Ellers er Jonas aktiv fotballspiller, ultraløper og tobarnsfar.

FotografHildeBrevig38 kopier.jpg

May-Britt Aasen

 

May-Britt har jobbet som IKYA Practitioner™  siden 2009. Hun har også en Batchelor i Bioteknologi og har jobbet innen helse og forskning siden 1997. 

May-Britt har jobbet med coaching og personlig veiledning i mange år.

Noe av det hun har jobbet mye med er stress og manglende overskudd, og hun er opptatt av å hjelpe klienten til å ta grep om eget liv og helse. 

Hun jobber også med kostholdsveiledning og ernæring, og har veiledet toppidrettsutøvere på flere områder. 

Kundene opplever å få større klarhet i sine utfordringer,  slik at de bedre forstår hvordan de kan komme videre. 

For timebestilling ta kontakt på tlf. 95 83 68 87

bottom of page