FotografHildeBrevig43 kopier.jpg

Morten Brøtmet

Kiropraktor

 

Morten var ferdig utdannet kiropraktor i 1995. Han studerte ved Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth England og har drevet sin kiropraktorpraksis i Asker siden 1996. Han har mye kompetanse innen behandling av nakke og ryggplager. Han har behandlet toppidrettsutøvere innen alpint, fotball, håndball, friidrett mm. De siste årene har han behandlet internasjonale stjerner innen dans og ballett.

Morten legger vekt på grundig funksjonell nevrologisk undersøkelse og behandlingsteknikken han bruker oppleves som svært effektiv, skånsom og behagelig for pasientene, 

received_618767715517193%20(1)_edited.jp

Anders Nekstad

Kiropraktor (MNKF)

 

Anders startet opp som kiropraktor her i Asker etter å ha flyttet tilbake etter tre år praksis i Skottland der han jobbet spesielt mye med idrettsutøvere på alle nivå, gravide og også spedbarn. Anders er tidligere toppidrettsutøver på høyt nivå innenfor padling med medaljer i NM. Han har også mye erfaring med behandling av skader innenfor andre idretter som golf, fotball, rugby og deres relaterte skader fra gjennom utdanning, egen erfaring og ekstra kurs. Han var også med på å utvikle Storbritannias første drop inn klinikk for spedbarn der både mor og barn står i fokus.

For de aller fleste er det skadebehandling, forebygging/opptrening og optimalisering som står i fokus, men mye av behandlingen Anders gir har også mål som å takle stress og hverdagen bedre. Han har også videre ekstra kurs i dry needling (medisinsk akupunktur) og kinesiotaping som han bruker til plagene som trenger litt ekstra for å bli bedre. Han har sett veldig gode resultater med teknikkene han bruker og er alltid på utkikk etter å lære mer.

FotografHildeBrevig38 kopier.jpg

May-Britt Aasen

IKYA Practitioner™, Lifecoach, ernæringsterapeut

May-Britt har jobbet som IKYA Practitioner™  siden 2009. Hun har også en Batchelor i Bioteknologi og har jobbet innen helse og forskning siden 1997. 

May-Britt har jobbet med coaching og personlig veiledning i mange år.

Noe av det hun har jobbet mye med er stress og manglende overskudd, og hun er opptatt av å hjelpe klienten til å ta grep om eget liv og helse. 

Hun jobber også med kostholdsveiledning og ernæring, og har veiledet toppidrettsutøvere på flere områder. 

Kundene opplever å få større klarhet i sine utfordringer,  slik at de bedre forstår hvordan de kan komme videre. 

Medisinsk akupunktur asker sentrum behandling asker sentrum kiropraktor asker sentrum Laserbehandling asker sentrum rehabilitering asker sentrum kiropraktor i asker kiropraktor kiropraktor i asker sentrum Kiropraktor Anders Nekstad