FotografHildeBrevig43 kopier.jpg

Morten Brøtmet

Kiropraktor

 

Morten var ferdig utdannet kiropraktor i 1995. Han studerte ved Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth England og har drevet sin kiropraktorpraksis i Asker siden 1996. Han har mye kompetanse innen behandling av nakke og ryggplager. Han har behandlet toppidrettsutøvere innen alpint, fotball, håndball, friidrett mm. De siste årene har han behandlet internasjonale stjerner innen dans og ballett.

Morten legger vekt på grundig funksjonell nevrologisk undersøkelse og behandlingsteknikken han bruker oppleves som svært effektiv, skånsom og behagelig for pasientene, 

FotografHildeBrevig38 kopier.jpg

May-Britt Aasen

IKYA Practitioner™, Lifecoach, ernæringsterapeut

May-Britt har jobbet som IKYA Practitioner™  siden 2009. Hun har også en Batchelor i Bioteknologi og har jobbet innen helse og forskning siden 1997. 

May-Britt har jobbet med coaching og personlig veiledning i mange år.

Noe av det hun har jobbet mye med er stress og manglende overskudd, og hun er opptatt av å hjelpe klienten til å ta grep om eget liv og helse. 

Hun jobber også med kostholdsveiledning og ernæring, og har veiledet toppidrettsutøvere på flere områder. 

Kundene opplever å få større klarhet i sine utfordringer,  slik at de bedre forstår hvordan de kan komme videre. 

Medisinsk akupunktur asker sentrum behandling asker sentrum kiropraktor asker sentrum Laserbehandling asker sentrum rehabilitering asker sentrum kiropraktor i asker kiropraktor kiropraktor i asker sentrum Kiropraktor Anders Nekstad