top of page
Klinikken er åpen igjen!
Happy_edited.jpg

Klinikken åpnet igjen 20. April og vi ser igjen pasienter som trenger det. Vi gleder oss veldig til å treffe dere igjen, men det som er veldig viktig nå er at vi ikke går i den fellen som gjør at vi får en økning i antall coronasmittede. Vi følger strengere retningslinjer for smittevern. Du legger kanskje merke til flere plakater, flasker med desinfisering rundt om i klinikken og litt færre folk på venterommet. Vi sikter på å ha så få personer som mulig ventende på venterommet som mulig samtidig som at vi får sett alle som trenger det. Vi skal gjøre vårt beste for at alle krav blir møtt så effektivt som mulig. Vennligst vis hensyn til andre og følg retningslinjer for sosial distansering. Vi ønsker deg velkommen inn så lenge du ikke har symptomer på eller har vært i kontakt med en som har luftveisinfeksjon, eller sitter i karantene. Vennligst ring om du har begynt å utvikle symptomer eller har vært i kontakt med smittede etter du bestilte timen din. 

kiropraktor morten Brøtmet har nytt foredrag onsdag 22. april
Nervesystemet i balanse
Vår nye kiropraktor Anders Nekstad

VELKOMMEN TIL VÅRE NYE KIROPRAKTOR

 

Anders Nekstad

 

Han har akkurat startet opp som kiropraktor her i Asker etter å ha flyttet tilbake etter tre år praksis i Skottland der han jobbet spesielt mye med idrettsutøvere på alle nivå, gravide og også spedbarn. Anders er tidligere toppidrettsutøver på høyt nivå innenfor padling med medaljer i NM. Han har også mye erfaring med andre idretter og deres relaterte skader fra både utdanning, egen erfaring og ekstra kurs. Ettersom han praktiserte i Skottland, er det også naturlig at han har plukket opp mye info og erfaring med behandling av golfspillere og skadeforebygging med golfere.

For de aller fleste er det skadebehandling, forebygging/opptrening og optimalisering som står i fokus, men mye av behandlingen Anders gir har også mål som å takle stress og hverdagen bedre. Han har også videre ekstra kurs i dry needling (medisinsk akupunktur) og kinesiotaping som han bruker til plagene som trenger litt ekstra for å bli bedre. Han har sett veldig gode resultater med teknikkene han bruker og er alltid på utkikk etter å lære mer.

Videobiblioteket er opprettet

 

Nå finner du et lite videobibliotek her på våre hjemmesider. Dette er videoinstruksjoner på enkle øvelser du kan gjøre hjemme for å hjelpe til å forebygge plager. Flere øvelser kommer nok etterhvert, men vi har fokusert på øvelser for ryggen nå. Hvis dere har spørsmål, kan dere ta kontakt med en av våre kiropraktorer på klinikken. Lykke til med treningen! 

bottom of page